Vágott virágok, csokrok, koszorúk, szobai- és kerti dísznövények, gyümölcsfák, virágföldek, kaspók, ajándéktárgyak...

Virágüzlet

Alkalmi csokrok, esküvői díszek, temetési koszorúk, egyedi kompozíciók

Sokféle alkalom, ünnep, családi esemény nélkülözhetetlen dísze, kiváló ajándéka lehet a virág. Ha valaki egy szép csokorral, vagy egy különleges virágkompozícióval szeretné szeretteit, üzlettársait, barátait meglepni, szívesen állunk rendelkezésére. Egyedi virágkölteményeket készítünk többféle stílusban, bármely alkalomra. Munkáinkhoz mindig friss, minőségi virágot használunk. A különféle kompozíciókat a megrendelő igényei, és saját ötleteink, szakmai hozzáértésünk felhasználásával alakítjuk ki. Hozott figurák, édességek, gyümölcsök csokorba foglalását, személyre szabott, egyéni kérések megvalósítását is vállaljuk.

Munkáinkból »

Virágzó szobanövények, levéldísznövények, balkonnövények

Miért érdemes szobanövényt vásárolni? A lakásban nevelt növények az élő természetet idézik, az állandóan fejlődő, változó élővilágot testesítik meg. Ugyanakkor a hangulatunkra is hatnak; sőt biológiai közérzetünket is befolyásolják: a párologtatással, a kibocsátott oxigénnel kedvezővé teszik a szoba levegőjét. Az épületekben, belsőterekben elhelyezett növényeknek esztétikai szerepük is van. A levelével vagy virágával díszítő szobanövény változatos formájával lazítja a merev építészeti vonalakat, otthonossá, barátságossá teszi a lakást.

Kínálatunkból a cserepek, virágföldek, növényvédő szerek, tápoldatok, növényápoláshoz szükséges kellékanyagok, és az ajándéktárgyak sem hiányoznak. Vállaljuk konferenciák, irodák, vendéglátó intézmények díszítését élő- és szárazvirágokkal.

Hírek

Dézsás növények

A dézsás növényekkel zöld szigetté, vagy virágtengerré változtathatjuk udvarunkat, teraszunkat. Mik azok a dézsás növények? Olyan növények, melyek méreteiket tekintve nagyobbak, és több évig ugyanabban az edényben nevelhetők. Nyáron általában a teraszon, erkélyen helyezzük el őket, télre pedig hűvös, világos helyre a lakásba kerülnek. Az edény kiválasztása Az edényn ...

bővebben »

* * *

Hozzánk érdemes visszatérni!

Egy különleges csokor születésnapra, névnapra? Egy szép cserepes virág kaspóval? Esetleg néhány dekoratív dísznövény a sziklakertbe, vagy az erkélyre? Válassza minden esetben az Éden Kertcentrumot! Mert hozzánk érdemes visszatérni!   Visszatérő vásárlóinknak folyamatos hűségakcióval kedveskedünk.   Már 2000 Ft feletti vásárlás esetén hűségjegyet ad ...

bővebben »

* * *