Vágott virágok, csokrok, koszorúk, szobai- és kerti dísznövények, gyümölcsfák, virágföldek, kaspók, ajándéktárgyak...

Kertészeti áruda

Kertészeti árudánk örömmel áll azok rendelkezésére, akik különféle növényekkel szeretnék színesebbé, barátságosabbá tenni kertjüket, otthonuk közvetlen környezetét.

A virágok és a kert gondozása pihentető hobby, lélekemelő, kellemes elfoglaltság lehet a hétköznapi teendők között. A kertészkedés az a tevékenység, amelyben minden ember közvetlen és személyes sikerélményre tehet szert. A kert gyümölcse a fa ültetésétől a termés leszedéséig a gondos gazda munkáját dicséri. Ugyanakkor napfényt és levegőt, szabad mozgást talál itt a gyermek, egészséges időtöltést az idős ember, hasznos szórakozást a család felnőtt tagjai és barátai.

Kínálatunk:

Kínálatunk összeállításánál arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő növényeket. A jól bevált, gyakori növényfajták mellett különlegesebb növényeket is forgalmazunk. Az áruda területét nemrég 1000 m2-ről 1900 m2-re növeltük, így még nagyobb választékkal, és áttekinthetőbb elrendezéssel tudjuk fogadni az érdeklődőket. A készleten nem tartott termékeket megrendelés esetén - ha lehetséges - rövid időn belül beszerezzük.

Nagy választékkal rendelkezünk örökzöldekből, lombos díszfákból és cserjékből. A különböző egynyári- és évelő kerti virágok, sziklakerti növények szintén nagy számban megtalálhatók nálunk. Az őszi és tavaszi fő ültető szezonban szabadgyökeres gyümölcs-, szőlő- és rózsa oltványok gazdagítják a kínálatot. Üzletünkben árusítunk növényvédőszereket is.

Szolgáltatásaink:

A hozzánk betérőket segítjük a választásban, a célokhoz és a környezeti adottságokhoz illő, legmegfelelőbb megoldás megkeresésében. Vevőinket növényápolási kérdésekben is tájékoztatjuk, a megvásárolt növény gondozását illetően szakmai tanácsokkal látjuk el. Vállaljuk edények, balkonládák beültetését.

Hírek

Dézsás növények

A dézsás növényekkel zöld szigetté, vagy virágtengerré változtathatjuk udvarunkat, teraszunkat. Mik azok a dézsás növények? Olyan növények, melyek méreteiket tekintve nagyobbak, és több évig ugyanabban az edényben nevelhetők. Nyáron általában a teraszon, erkélyen helyezzük el őket, télre pedig hűvös, világos helyre a lakásba kerülnek. Az edény kiválasztása Az edényn ...

bővebben »

* * *

Hozzánk érdemes visszatérni!

Egy különleges csokor születésnapra, névnapra? Egy szép cserepes virág kaspóval? Esetleg néhány dekoratív dísznövény a sziklakertbe, vagy az erkélyre? Válassza minden esetben az Éden Kertcentrumot! Mert hozzánk érdemes visszatérni!   Visszatérő vásárlóinknak folyamatos hűségakcióval kedveskedünk.   Már 2000 Ft feletti vásárlás esetén hűségjegyet ad ...

bővebben »

* * *