Vágott virágok, csokrok, koszorúk, szobai- és kerti dísznövények, gyümölcsfák, virágföldek, kaspók, ajándéktárgyak...

Cégbemutatás

Tevékenységünket 1993-ban kezdtük egyéni vállalkozóként. Fő profilunk már akkor is a dísznövénytermesztés és -forgalmazás volt. 1996 februárjában megalapítottuk a Cymbidium Közkereseti Társaságot, és több mint hat évig kisebb virágüzletek üzemeltetésével foglalkoztunk.

Már régóta kerestük a lehetőségét egy olyan kertközpont létrehozásának, amelyben egy hagyományos faiskolai áruda és egy virágbolt egyesítésével sokkal jobban meg tudunk felelni a vevői elvárásoknak.

2002-ben nyitottuk meg Körmenden az Éden Kertcentrumot, ahol a gyümölcsfától a cserepes dísznövényig mindent egy helyen be tudnak szerezni a vásárlók.

Választékunkat azóta is folyamatosan bővítjük. Nemrég az áruda területét 1000 m2-ről 1900 m2-re növeltük, így az még áttekinthetőbb elrendezésben, még kellemesebb környezetben várja az érdeklődőket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos, gyors kiszolgálásra, a minőségi munkára. Több mint 10 éves működésünk során rengeteg tapasztalatot szereztünk, melyet kreativitásunkkal együtt nap, mint nap kamatoztathatunk. Úgy gondoljuk, hogy a pozitív vevői visszajelzések sem adhatnak okot elbizakodottságra, de büszkék vagyunk, hogy egyre több embernek sikerül örömöt szerezni munkánkkal.

Amiért érdemes minket választani:

Könnyű megközelíthetőség

Ingyenes parkolási lehetőség

Egész éves nyitva tartás

Nagy választék

Gyors, udvarias kiszolgálás

Kedvező árak

Ingyenes szaktanácsadás

Hírek

Gulan-gulan a halhatatlanság növénye

A Jiaogulan más néven Gulan-gulan ( Gynostemma pentaphyllum ) egy különleges gyógynövény . Bár halhatatlanná valószínűleg nem fog senkit sem tenni , tény , hogy származási helyén módfelett magas életkort tapasztaltak , a betegségeket hírből sem ismerték . Ennek oka, hogy a növény 82 különböző szaponint tartalmaz , olyan speciális anyagokat , amelyek egyedi gyógyászati hatá ...

bővebben »

* * *

Erkélyünk egész évben szép lehet?

A legtöbb balkonláda nyáron csodálatos, de az év többi hónapjáiban üres és kopár. Melyik évszakban milyen növényt ültessünk? Tavasz Az erkélyen a tavasz márciusban kezdődik. Ekkor a következő virágokból válogathatunk: árvácska, kankalinfélék, gyöngyike, tulipán, nárcisz, jácint, törpeszegfű, boglárka stb.   Nyár A fagyosszentek elmúltával (május közepén) ...

bővebben »

* * *