Vágott virágok, csokrok, koszorúk, szobai- és kerti dísznövények, gyümölcsfák, virágföldek, kaspók, ajándéktárgyak...

Cégbemutatás

Tevékenységünket 1993-ban kezdtük egyéni vállalkozóként. Fő profilunk már akkor is a dísznövénytermesztés és -forgalmazás volt. 1996 februárjában megalapítottuk a Cymbidium Közkereseti Társaságot, és több mint hat évig kisebb virágüzletek üzemeltetésével foglalkoztunk.

Már régóta kerestük a lehetőségét egy olyan kertközpont létrehozásának, amelyben egy hagyományos faiskolai áruda és egy virágbolt egyesítésével sokkal jobban meg tudunk felelni a vevői elvárásoknak.

2002-ben nyitottuk meg Körmenden az Éden Kertcentrumot, ahol a gyümölcsfától a cserepes dísznövényig mindent egy helyen be tudnak szerezni a vásárlók.

Választékunkat azóta is folyamatosan bővítjük. Nemrég az áruda területét 1000 m2-ről 1900 m2-re növeltük, így az még áttekinthetőbb elrendezésben, még kellemesebb környezetben várja az érdeklődőket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos, gyors kiszolgálásra, a minőségi munkára. Több mint 10 éves működésünk során rengeteg tapasztalatot szereztünk, melyet kreativitásunkkal együtt nap, mint nap kamatoztathatunk. Úgy gondoljuk, hogy a pozitív vevői visszajelzések sem adhatnak okot elbizakodottságra, de büszkék vagyunk, hogy egyre több embernek sikerül örömöt szerezni munkánkkal.

Amiért érdemes minket választani:

Könnyű megközelíthetőség

Ingyenes parkolási lehetőség

Egész éves nyitva tartás

Nagy választék

Gyors, udvarias kiszolgálás

Kedvező árak

Ingyenes szaktanácsadás

Hírek

Dézsás növények

A dézsás növényekkel zöld szigetté, vagy virágtengerré változtathatjuk udvarunkat, teraszunkat. Mik azok a dézsás növények? Olyan növények, melyek méreteiket tekintve nagyobbak, és több évig ugyanabban az edényben nevelhetők. Nyáron általában a teraszon, erkélyen helyezzük el őket, télre pedig hűvös, világos helyre a lakásba kerülnek. Az edény kiválasztása Az edényn ...

bővebben »

* * *

Hozzánk érdemes visszatérni!

Egy különleges csokor születésnapra, névnapra? Egy szép cserepes virág kaspóval? Esetleg néhány dekoratív dísznövény a sziklakertbe, vagy az erkélyre? Válassza minden esetben az Éden Kertcentrumot! Mert hozzánk érdemes visszatérni!   Visszatérő vásárlóinknak folyamatos hűségakcióval kedveskedünk.   Már 2000 Ft feletti vásárlás esetén hűségjegyet ad ...

bővebben »

* * *