Vágott virágok, csokrok, koszorúk, szobai- és kerti dísznövények, gyümölcsfák, virágföldek, kaspók, ajándéktárgyak...

Cégbemutatás

Tevékenységünket 1993-ban kezdtük egyéni vállalkozóként. Fő profilunk már akkor is a dísznövénytermesztés és -forgalmazás volt. 1996 februárjában megalapítottuk a Cymbidium Közkereseti Társaságot, és több mint hat évig kisebb virágüzletek üzemeltetésével foglalkoztunk.

Már régóta kerestük a lehetőségét egy olyan kertközpont létrehozásának, amelyben egy hagyományos faiskolai áruda és egy virágbolt egyesítésével sokkal jobban meg tudunk felelni a vevői elvárásoknak.

2002-ben nyitottuk meg Körmenden az Éden Kertcentrumot, ahol a gyümölcsfától a cserepes dísznövényig mindent egy helyen be tudnak szerezni a vásárlók.

Választékunkat azóta is folyamatosan bővítjük. Nemrég az áruda területét 1000 m2-ről 1900 m2-re növeltük, így az még áttekinthetőbb elrendezésben, még kellemesebb környezetben várja az érdeklődőket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos, gyors kiszolgálásra, a minőségi munkára. Több mint 10 éves működésünk során rengeteg tapasztalatot szereztünk, melyet kreativitásunkkal együtt nap, mint nap kamatoztathatunk. Úgy gondoljuk, hogy a pozitív vevői visszajelzések sem adhatnak okot elbizakodottságra, de büszkék vagyunk, hogy egyre több embernek sikerül örömöt szerezni munkánkkal.

Amiért érdemes minket választani:

Könnyű megközelíthetőség

Ingyenes parkolási lehetőség

Egész éves nyitva tartás

Nagy választék

Gyors, udvarias kiszolgálás

Kedvező árak

Ingyenes szaktanácsadás

Hírek

Hozzánk érdemes visszatérni!

Egy különleges csokor születésnapra, névnapra? Egy szép cserepes virág kaspóval? Esetleg néhány dekoratív dísznövény a sziklakertbe, vagy az erkélyre? Válassza minden esetben az Éden Kertcentrumot! Mert hozzánk érdemes visszatérni!   Visszatérő vásárlóinknak folyamatos hűségakcióval kedveskedünk.   Már 2000 Ft feletti vásárlás esetén hűségjegyet ad ...

bővebben »

* * *

Dézsás növények

A dézsás növényekkel zöld szigetté, vagy virágtengerré változtathatjuk udvarunkat, teraszunkat. Mik azok a dézsás növények? Olyan növények, melyek méreteiket tekintve nagyobbak, és több évig ugyanabban az edényben nevelhetők. Nyáron általában a teraszon, erkélyen helyezzük el őket, télre pedig hűvös, világos helyre a lakásba kerülnek. Az edény kiválasztása Az edényn ...

bővebben »

* * *